MULTI/ZAHID KEBAB MULTI/ZAHID KEBAB

Recentreview


4 stars out of 1142 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Multi/Zahid Kebab Multi/Zahid Kebab. Want to know more? Find out more.

6 Feb 2023 at 4:47 Aktualnie najlepszy w Swaju.
1 Feb 2023 at 8:58 Zamawiam dosyć często, w większości przypadków kebab jest bardzo dobry, czasem zdarzy się mocno otłuszczony - nie wiem od czego to zależy. Natomiast w ogólnym rozrachunku polecam. Zwłaszcza dzisiejsze zamówienie było sztosik.
31 Jan 2023 at 8:46 Zawsze zamawiając proszę o kebab bez ogórka i pomidora i zawsze go dostaję - nikt nie czyta "notatek" do zamówienia. Ani po polsku ani po angielsku jak człowiek napisze...
28 Jan 2023 at 21:30 Dostarczony kebab nie byl zgodny z zamowieniem, wiecej tu nie zamówie.
20 Jan 2023 at 15:10 Dostawa opóźniła się o całą godzinę. Zamowienie składałem o 11 z dostawą na ok. 12. Kierowca przyjechał trochę po 13. Posiłek otrzymałem zimny. Duzym minusem tej knajpy jest nieznajomość języka polskiego przez pracowników. Drugi raz tu nie zamówię.
19 Jan 2023 at 11:32 Czas dostawy to ok. 30minut - ale wiadomo, wszystko zależy od pory dnia, w której się składa zamówienie. Jedzenie jest dobre, chociaz troche tłuste - mi osobiście to nie przeszkadza. Brakuje tu tylko tabeli wartości odżywczych.
8 Jan 2023 at 22:58 Niestety zamówienie nie było do końca zgodne z tym co zamawiałam. Dostawca chciał mi zawinąć 40 zł i trzeba było się z nim kłócić 20min żeby oddał ..
7 Jan 2023 at 10:40 Smaczne i ciepłe , dojazd przed czasem
6 Jan 2023 at 18:45 Niestety część dostarczonych produktów niezgodna z zamówieniem, po telefonicznej uwadze obiecano dostawę właściwego dania, niestety tak się nie stało.
28 Dec 2022 at 21:45 Dostawa bardzo szybka, jedzenie ciepłe. Sam smak tragiczny, mięsa to jakby „kot napłakał” za to surówki aż się usypywało, pierwszy i ostatni raz.