ZAHID KEBAB SWARZęDZ

Recentreview


3 stars out of 1297 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Zahid Kebab Swarzędz. Want to know more? Find out more.

14 Apr 2024 at 21:29 Długie oczekiwania dostawy. Jedzenie było zimne. Jedzenie nie odpowiadało z opisem zamówienia!
14 Apr 2024 at 20:40 2 godziny dostawy. Niema kontaktu z tymi ogórkami! Nie polecam!
1 Apr 2024 at 20:29 Zamówienie dostarczone bardzo szybko. Niestety kebab był zimny i w porównaniu z innymi bardzo ubogi.
11 Feb 2024 at 22:24 Jakość kebaba okej, zamowienie dostarczone po prawie 2h (chociaż zaznaczyli ze dostawa ok 1h). Brak informacji o wydłużonym czasie oczekiwania.
9 Feb 2024 at 17:56 Hot dostawca pyszny kebabik
23 Jan 2024 at 15:07 Szybka dostawa, kebab w porządku
14 Jan 2024 at 9:55 Jedzenie bardzo dobre plus szybka dostawa w sobotni wieczór
12 Jan 2024 at 16:23 Dostawa trwała ponad 2 h
5 Jan 2024 at 18:39 Po 2 h oczekiwania dostaliśmy telefon że jedzenie nie dotrze. Wielka bariera językowa. Porażka. Pan się rozłączył i po 20 min oddzwoniła osoba rozmawiającą w języku polskim. Dno totalne. Po co przyjmujecie zamówienia skoro ich nie dostarczacie
29 Dec 2023 at 15:59 W formularzu można wybrać max 90 min. Dostawa trwała jednak ponad 2h… Jedzenie niestety dojechało zimne. Pyszne na wysłaną reklamację odpisało że mają nadzieję że ostatecznie otrzymałem jedzenie i mi smakowało…
28 Dec 2023 at 14:24 Ogólnie było dobre, tylko mięso zimne
26 Dec 2023 at 21:12 Zamówiłem kebab drobiowy z ryżem, otrzymałem kebab wołowina-baranina z frytkami.