MULTI/ZAHID KEBAB MULTI/ZAHID KEBAB

MULTI/ZAHID KEBAB MULTI/ZAHID KEBAB Multi/Zahid Kebab

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 1011 reviews

All reviews come from Pyszne.pl customers who've ordered from Multi/Zahid Kebab Multi/Zahid Kebab. Want to know more? Find out more.

28 May 2022 at 16:45 Pyszny kebab, lepszego w życiu nie jadłam!! Jeszcze nie raz tam zamówimy !! Polecam
28 May 2022 at 9:37 Pyszny kebab, szybka dostawa, Polecam!
23 May 2022 at 22:30 Dostarczone jedzenie było letnie. Kierowca był uprzejmy.
21 May 2022 at 17:09 Przyjechało po 1.5h od zamówienia w dodatku zimnie nie polecam dowozów..
10 May 2022 at 19:50 Zamówienie wtorek godzina 17:20 zrealizowane mialo być w godzinę. Zamowienie dotarło o godzinie 19:40. Lekkie przegięcie nie wiem czy to wina portalu czy baru, jakaś masakra. Na dodatek zapłaciłem karta z góry. Porcja tak mała że.Nie polecam !!!!!
5 May 2022 at 21:43 Kebab pyszny :-)
5 May 2022 at 16:53 Jedzonko spoko , mogla by byc trochę wieksza porcja. Czas tak jak powiedzieli
5 May 2022 at 8:48 Kebab był ok, ale już któryś raz z kolei sosy się nie zgadzają. Zamawiam sos mieszany, a teraz przyjechał łagodny, innym razem czosnkowy, a jeszcze innym mieszany ale było go tyle, że miałem wrażenie że jem sam sos.
2 May 2022 at 22:08 Dałam 4 gwiazdki tylko dlatego, że kebab dojechał letni. Poza tym kebab i sałatka były pyszne. Dużo mięsa. Wszystko świeże. Polecam.
26 Apr 2022 at 15:21 Jedzenie przyszło szybciej, wszystko ciepłe i smaczne.